Kayatepe

Sana Kayatepe tarkoittaa kalliomäkeä ja ravintolan omistaja Mustafa Kosar antoi nimen ravintolalle ravintolan osoitteen mukaan heti alussa vuonna 2008. Näiden vuosien aikana ravintolasta on tullut tuttu monella routiolaiselle ja muillekin. Ravintolassa on järjestetty sukujuhlia, firman juhlia, synttäreitä, laulettu karaokea, juhlittu aamuun asti ja syöty hyvin. Ravintolamme on saanut sosiaalisessa mediassa paljon positiivista palautetta ruoka-annoksistamme, joita saat siis myös kotiinkuljetuksella.

NYT voit myös tehdä itsellesi tai lahjaksi CD-levyn Karaoke laulannasta. Varaa aikasi erikseen tai varsinaisena Karaoke-iltana.
Karaoke Studiolla on mahdollista tehdä vaikka kokonainen levy!

Virallinen Kayatepe Biisi! Official Kayatepe Anthem!

www.kayatepe.fi  |  www.mwambaproductions.com  |  www.utopiamusiikki.com

Kayatepen oma korttikotelo  30 €

kuva
Alumiininen kortti/setelikotelo (Ögon Designs) Kevyt, kestävä ja tyylikäs kortti / setelikotelo!Ögon Designsin kotelo on ainutlaatuisen tyylikäs tapa kantaa tärkeimmät kortit ja setelit aina mukana. Kotelon ulkokuori on ultrakevyttä ja iskunkestävää alumiinia. Valittavana väriä! mustan toinen puoli on sileä, toisella puolella kevyesti sormin tuntuva viivakuvio. Kotelon sisällä avautuu viuhkamaisesti 7 lokeroa, jotka on valmistettu repeytymättömästä, tukevasta pvc-muovista. Kotelon avautumiskulma on erittäin suuri, joten koko sisältöön pääsee helposti käsiksi.

Lippikset – t-paidat ja hupparit

kuva
Nyt saatavilla Kayatepen omat tuotteet – tunnusta väriä ja hanki oma Kayatepe tuotteesi nyt ravintolasta!
Huppari 40€, T-paita 10€ ja lippis 7€
HUPPARIT ALENNUKSESSA
NYT 35€